valle

Servicekonsept

---

I første etasje vil bygget ha hovedinngang fra toget med adkomstarealer med resepsjon og stor restaurant. Denne etasjen har en generøs amfitrapp ned til underetasje med større møterom og mingleareal som binder arealene sammen og kan ha sømløs sambruk. 

Ved hovedinngangen er resepsjonen knyttet sammen med kafévirksomhet, som har en uformell og inviterende karakter. Det er en klar intensjon om at plan 1 skal kunne brukes til uformelle møter og opphold gjennom hele arbeidsdagen, og vil bli innredet med variert møblering for ulik aktivitet. 

Valle Vision vil ha en fantastisk takterrasse som byr på en storslagen utsikt over byen, og møblering som innbyr til sosiale møteplasser.

Det blir parkeringsplasser i byggets underetasje. 


Restaurant og kaffebar

---

UNION utvikler et spennende matkonsept sammen med 4Service på Valle; Verdens mat møtes på Valle. Brukerne i kontorbyggene kan bevege seg mellom de ulike konseptene, hvor hvert kontorbygg byr på sin særegenhet.

I Valle Vision vil kokkene flørte med tradisjonelle matretter fra det kontinentale Europa, tilpasset årstidene. Her er vil kokkene tilrettelegge for et balansert kosthold for et sundt og godt liv.

Vi vil også utnytte overskuddmat fra de andre restaurantene og by på en bærekraftig og sosial restefest ved å tilby dagens husmann.

Kaffebaren i første etasje vil servere rykende fersk kaffe fra vår leietaker i Valle Wood, JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) samt bakst og sandwicher.

Les mer om de andre restaurantene her.

Fleksible arealer og møteromssenter

---

I Valle Vision tilrettelegges inntil to etasjer med fleksibelt areal som skal driftes av 4Service. Dette arealet skal ivareta endringer i leietakers arealbehov. 

Det etableres også møteromssenter, to auditorier og et amfi i kjelleretasjen.

Hos Tribe på Valle Wood er det også mulig å leie møterom i ulike størrelser, samt faste eller fleksible arbeidsstasjoner. Tribe tilbyr lyse og luftige møterom, har det beste av AV-utstyr og er godt tilrettelagt for gjennomføring av digitale møter. Tribe har en egen møtemat meny med inspirasjon fra verdens kontinenter. Kokkene jobber med det beste av råvarer som er tilgjengelig i sesong, samtidig de har stort fokus på bærekraft. Besøk Tribe her.

Sykkel, garderobe & trimrom med fysikalske tjenester

---

I underetasjen etableres en stor sykkelparkering med nedtrekkbare sykkelstativer. I nabobygget Valle Wood er det også tilgang til sykkelvask og mekanisk sykkelverksted.  

I nærheten av sykkelparkeringen blir det dusjgarderober med tørkeskap og håndkleservice.

Det etableres trimrom for leietakerne i bygget med eget behandlingsrom. Her er det mulighet for fysikalske tjenester i samarbeid med Corporis.

Alarmanlegg og sikring

---

Alle etasjer får elektronisk adgangskontroll og alarmerte dører inn fra fellesarealer. Kortteknologi med app-styring for fjernåpning av kortlesere og SD-anlegg. Berøringsfire kortlesere med LCD-skjerm skal benyttes i bygget. Alle dører og vinduer opp til fire meter over bakkenivå skallsikres. Alle arealer får innbruddsalarm med detektorer og soneinndeling, samt direkteoverføring til vaktselskap.
 

Les mer om fellesfasilitetene på Valle her.