valle

Fellesfasiliteter

Verdens mat møtes på Valle


Sammen med 4Service ønsker UNION å lage et lokalsamfunn på Valle hvor brukerne i kontorbyggene kan bevege seg mellom de ulike servicekonseptene, og hvor hvert bygg byr på sin særegenhet med smaker fra hele verden. 

I Valle Vision etablerer vi en restaurant med ulike retter fra det kontinentale Europa og Middelhavet. Les mer om restauranttilbudet i Vision her.  

Piazzaen som skal ligge mellom Valle Wood og Valle Value skal servere en spennende italiensk meny hvor retter som antipasti, friske salater og pizza kan nytes i solen.

Restaurant Trewerket i Wood er allerede godt etablert, og er et samlingspunkt for byggets leietakere, kontorområdets besøkende, tilreisende og beboere i området. Her kan lunsjen inntas, men det arrangeres også filmkvelder, shuffleboardturnering og det serveres en bedre treretters etter arbeidstid. I tilknytning til Trewerket er det også en kaffebar som serverer enklere grab'n go retter. 

Et mobildrevet servicekonsept

Valle appen binder servicekonseptet sammen og fungerer som Valles consierge service. Teknologien møter morgendagens krav til fleksibilitet og brukervennlighet for leietakere, med tilgang til en rekke tjenester. Du finner restaurantenes meny, bestillingsløsning for møtemat, møteromsbooking, bestilling av tjenester, betalingshistorikk med mer. Appen er under utvikling, og oppdateres med ny funksjonalitet jevnlig.

Sykler og parkering

Bysykler fra Urban Mobility/Oslo Bysykler blir plassert ut på to stativer på tomten.

Alle bygg får egen sykkelparkering i kjelleretasje. I Valle Wood er det sykkelparkering med mekanisk verksted. 

Det er parkering i alle byggenes kjelleretasjer. Totalt ca. 220 parkeringsplasser fordelt på de fire byggene. 


Garderober

I alle byggene på Valle etableres garderober med avtrekk og  håndkleservice. Garderobene er til eksklusiv bruk for leietakere i de respektive byggene. 


Fleksible arealer

Coworkingkonseptet Tribe holder til i Valle Woods første og andre etasje. Her huser 4Service fasiliteter som fleksible eller faste arbeidsplasser i åpent eller lukket landskap, businesslounge, møterom og personalrestaurant.
I Tribe sitter selskaper fra mange forskjellige bransjer som ønsker fleksibilitet i sitt kontorareal, og ha tilgang til rolige soner for konsentrasjon og planlagte møter, men også steder som åpner for uformelle møter og diskusjon, noe som er en viktig kvalitet i et coworkingmiljø. Les mer om Tribe her.

I Valle Vision tilrettelegges inntil to etasjer med fleksibelt areal og møteromssenter som også skal driftes av 4Service. Dette arealet vil ivareta endringer i leietakers arealbehov. 

Fasiliteter

Restaurant

Møtesenter

Garderobe

Café