valle


Fasiliteter i Wood


Serveringskonsept

---

Restaurant Trewerket, et passende navn ettersom restauranten ligger på bakkeplan i Valle Wood.  

På Trewerket kan du blant annet nyte lunsj i arbeidstiden, du kan ha filmkveld, shuffleboardturne­ring eller en bedre treretters på kveldstid.

Trewerket er ikke bare restauranten der leietakerne i kontorbygget spiser sin daglige lunsj. Stedet er også et samlingspunkt for alle andre på Valle. I tilknytning til restauranten er det også en kaffebar som serverer enklere forfriskninger.


Coworking

---

I coworking-konseptet Tribe huser 4Service fasiliteter som fleksible eller faste arbeidsplasser i åpent eller lukket landskap, business lounge, møterom og personalrestaurant. I Tribe sitter selskaper fra mange forskjellige bransjer som ønsker fleksibilitet i sitt kontorareal. 

 

 

Sykkelparkering & garderober

---

I byggets underetasje finnes sykkelparkering med mulighet for sykkelvask. Garderobe med håndkleservice for byggets leietakere.
 

 

 

Alarmanlegg og sikring

---

Alle etasjer får elektronisk adgangskontroll og alermerte dører inn fra fellesarealer. Kortteknologi med app-styring for fjernåpning av kortledsere og SD- anlegg. Berøringsfire kortledere med LCD-skjerm skal benyttes i bygget. Alle fører og vinduer opp til fire meter over bakkenivåp skallsikres. Alle arealer får innbruddsalarm med detektorer og soneinndeling, samt med direkteoverføring til vaktselskap.

Les mer om fellesfasilitetene på Valle her.