valle


Fasiliteter


Servicekonsept

---

Første etasjen i Valle View byr på en innbydende resepsjon med tilstøtende kaffebar for uformelle møter. Her skal det serveres enkle grab'n go retter, bakverk, smoothier og ferskbrent kaffe.

I byggets toppetasje er det etablert en flott personalrestaurant.
Måltidene kan inntas med panoramautsikt over byen, ute på takterrassen eller inne i restauranten.

Se også hele servicetilbudet for Valle her.

Fleksible arealer og møteromssenter

---

Hos Tribe på Valle Wood er det mulig å leie møterom i ulike størrelser, samt faste eller fleksible arbeidsstasjoner. Tribe tilbyr lyse og luftige møterom, har det beste av AV-utstyr og er godt tilrettelagt for gjennomføring av digitale møter. Tribe har en egen meny for møtemat med inspirasjon fra verdens kontinenter. Kokkene jobber med det beste av råvarer som er tilgjengelig i sesong, samtidig som de har stort fokus på bærekraft. Besøk Tribe her.

 

 

Sykkel, garderobe & trimrom

---

I underetasjen etableres en stor sykkelparkering med nedtrekkbare sykkelstativer. I nabobygget Valle Wood er det også tilgang til sykkelvask og mekanisk sykkelverksted.

Det blir også en egen garderobe, til eksklusiv bruk for leietakere i Valle View, men tørkeskap og håndkleservice. I Valle Vision vil alle leietakere på Valle ha tilgang til et topp moderne trimrom med et godt tilbud for en aktiv livsstil.   

Parkering

---

Det er tilgjengelige parkeringsplasser i parkeringskjelleren "Volume". P.t. ca. 120 ledige plasser med ladestasjon for el-biler. 

Les mer om fellesfasilitetene på Valle her.