valle

Servicekonsept

Innganspartiet i Value vil ha inngang fra byrommet. Luftige adkomstarealer med resepsjon og sosiale soner tar deg i mot når du kommer inn i bygget. Restauranten er nedsenket i front av bygget med en hyggelig trapp som tar deg ned til bespisningsarealet. 

Det er en klar intensjon om at plan 1 skal kunne brukes til uformelle møter og opphold gjennom hele arbeidsdagen. Den vil derfor bli innredet med variert møblering for ulik aktivitet. 

Det blir parkeringsplasser i byggets underetasje. 


Restaurant og kaffebar

---

Restauranten i Valle Value ligger i front av bygget ut mot stadiontorget. Med "hengende hager" ned fra himling, fondvegg med kunst og varme materialer vil kantinen få en lun atmosfære. 

UNION utvikler et spennende matkonsept sammen med 4Service på Valle; Verdens mat møtes på Valle. Brukerne i kontorbyggene kan bevege seg mellom de ulike konseptene, hvor hvert kontorbygg byr på sin særegenhet.

Vi vil også utnytte overskuddmat fra de andre restaurantene og by på en bærekraftig og sosial restefest ved å tilby dagens husmann.

Kaffebaren i første etasje vil servere rykende fersk kaffe fra vår leietaker i Valle Wood, JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) samt bakst og sandwicher.

Les mer om de andre restaurantene her.


Møteromsenter

---

Det etableres møteromsenter i plan 1 og 2 i Valle Value. Det er planlagt møterom bak restauranten på plan 1. Hele plan 2 er innredet med rom med ulik størrelse og et auditorie til bruk for byggets leietakere. Møteromssenteret skal driftes av 4Service.  

Hos Tribe på Valle Wood er det også mulig å leie møterom i ulike størrelser, samt faste eller fleksible arbeidsstasjoner. Tribe tilbyr lyse og luftige møterom, har det beste av AV-utstyr og er godt tilrettelagt for gjennomføring av digitale møter. Tribe har en egen møtemat meny med inspirasjon fra verdens kontinenter. Kokkene jobber med det beste av råvarer som er tilgjengelig i sesong, samtidig de har stort fokus på bærekraft. Besøk Tribe her.

 

 

Garderobe, dusj og sykkeparkering. 

---

I byggets underetasje blir det dusj- garderobefasiliteter. Det er også tilgang til sykkelparkering.