valle

Teknologileder flytter inn i Valle View

Hitachi ABB Power Grids i Norge flytter i løpet av 2. kvartal 2022 inn i NCC-bygde Valle View på Valle i Oslo. Totalt får selskapet cirka 3.700 kvadratmeter til disposisjon.

Hitachi ABB Power Grids overtar lokalene 1. februar 2022 og flytter inn i byggets 11. og 12. etasje, samt etablerer enkelte spesialrom på bakkeplan.

-Vi ønsker Hitachi ABB Power Grids velkommen til Valle View og nye lokaler som vil bli et flott hovedkontor for virksomheten i Norge. Med fokus på samhandling er alt tilrettelagt for arbeidsplasser fylt med energi. Det begynner nå å nærme seg full utleid, og Hitachi ABB Power Grids blir en viktig bidragsyter i det spennende kontormiljøet som nå etableres i Valle View, sier Eirik Yttervik, Head of Sales and Marketing i NCC Property Development Norge.

- Vi ser fram til å flytte inn i Valle View, som er en eiendom med en visjon som matcher Hitachi ABB Power Grids ambisjoner om å være en bidragsyter til det grønne skiftet. Miljøbygget har teknologi som gir maksimal energieffektivitet, lave driftskostnader og løsninger som legger til rette for samhandling og kreativitet. At de nye lokalene våre ligger nært der vi holder til i dag gjør også flyttingen praktisk for alle de ansatte, som jeg tror gleder seg til å flytte inn i tidsriktige, moderne lokaler. I Valle View fant vi akkurat det vi var ute etter, sier administrerende direktør i Hitachi ABB Power Grids i Norge, Steffen Waal. 

Om Hitachi ABB Power Grids Ltd

Hitachi ABB Power Grids er en global teknologileder med nesten 250 års samlet erfaring. Virksomheten sysselsetter rundt 36 000 mennesker i 90 land. Selskapet har hovedkontor i Sveits og bistår kunder innen energiforsyning, industri, transport og infrastruktur gjennom hele verdikjeden og innen vekstområder som bærekraftig mobilitet, smarte byer, energilagring og datasentre.

Leieavtalen ble nylig signert. Det er UNION Norsk Næringsmegling som håndterer utleie for NCC Property Development Norge, og UNION Eiendomskapital som er ny eier. 

Med Hitachi ABB Power Grids på plass i Valle View gjenstår om lag 3.500 kvadratmeter ledige lokaler i bygget. For mer informasjon om kontorer på Valle, kontakt Frithjof Foss.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Thomas Dahle, Adm dir. NCC Property Development Norway, +47 982 39 924

Utforsk prosjektet