valle

Statens vegvesen velger Valle Vision

Statens vegvesen har signert ca. 8000 kvm i Valle Vision på Helsfyr. 500 ansatte flytter inn i q2 2023, da all virksomhet i Oslo samles på Valle.

Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle. Prosjektet har byggestart til høsten. Bygget på 20 000 kvm fordelt på 14 etasjer blir et av Oslos mest moderne kontorbygg. Valle Vision sertifiseres BREEAM NOR Excellent.

Statens vegvesen skal leie 3-7 etasje og lager/ arkiv i kjeller.

Statens vegvesen er veldig fornøyd med å ha inngått leieavtale i Valle Vision på Helsfyr. Etter 20 år på Bryn vender vi tilbake til kjente trakter, sier Tomas Miøen i Statens vegvesen.


Kontorlokalene i Valle Vision er utformet for å være inspirerende, praktiske og rasjonelle, med store vindusflater som sikrer lyse og gode arbeidssoner. Alle etasjer inneholder møterom, minikjøkken og garderober.  Det legges det opp til inntil to etasjer med fleksible arealer, som skal ivareta endringer av arealbehov til leietakerne.

Vi ønsker Statens vegvesen velkommen til Valle Vision. Vi er glade for at en så viktig samfunnsbygger ønsker seg til Valle, sier asset manager Lars Erik Wogsted i UNION Eiendomskapital.

Et UNION prosjekt

UNIONs value- add fond, UREF II kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. Det står nå igjen to byggetrinn, Valle Vision og Valle Value. Hele prosjektet er ferdigstilt i 2024 og skal da fremstå som en pulserende kontordestinasjon med aktivitet hele døgnet.

For mer informasjon om Valle, kontakt Frithjof Foss eller Torbjørn Hatløy.  

Les mer om Valle Vision her.

Utforsk prosjektet