valle

Patentstyret velger Valle Vision

Patentstyret har signert leiekontrakt på i underkant av 4000 kvm i Valle Vision.

Patentstyret flytter sine 245 ansatte fra Sandakerveien 64 til Valle i 2024. De skal leie kontorer i 12, 13 og 14 etasje, i tillegg til lager.

­Vi gleder oss til å flytte inn i Valle Vision i 2024 og få møte kunder og samarbeidspartnere i helt nye flotte lokaler. Valle Vision ble valgt etter en grundig prosess, hvor vi har fått innfridd våre ønsker og behov knyttet til tilgjengelighet, bærekraft, fleksibilitet og økonomi, sier Patentstyrets direktør Kathrine Myhre.

Patentstyret er kjent for et godt arbeidsmiljø og frem til flytting skal vi sammen med våre ansatte utforme vår nye arbeidsplass.  Dette er en unik mulighet til å få lokaler som er mer besøksvennlige, digitalt tilpasset og som gir energi og arbeidsglede, legger hun til.

Patentstyret er den andre leietakeren som har signert leiekontrakt i Valle Vision. Statens Vegvesen skal sitte i 3-7 etasje.

Vi er glade for at en så viktig statlig aktør innen innovasjon og verdiskapning i Norge velger Valle. Det er gledelig at vi har løst behovene til Patentstyret for fremtidens kontor. Vi ser frem til å ønske alle ansatte velkommen som kunde hos UNION og på Valle i 2024, sier Lars Erik Wogsted, forvalter UNION Eiendomskapital.

Om Valle Vision
Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle. Bygget består av 14 kontoretasjer med blant annet restaurant, kaffebar, møteromssenter, fleksibelt kontorareal og gym- og garderobefasiliteter. Bygget skal være fremtidsrettet, funksjonelt og klimasmart med en unik arkitektur. Valle Vision blir et av Oslos mest moderne kontorbygg og blir sertifisert BREEM- NOR excellent. Les mer om bygget her.

Et UNION prosjekt
UNION Eiendomskapital sitt value-add fond, UREF II kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. UNION Norsk Næringsmegling håndterer utleie for hele prosjektet. Det er nå ca. 7500 kvm gjenværende ledige kontorlokaler i eiendommen. Valle Wood og Valle View er allerede fylt opp.

For mer informasjon om Valle, kontakt Frithjof Foss eller Torbjørn Hatløy.  

Kontaktperson Patentstyret:
Elisabet Mæland Fosse
Avdelingsdirektør, Kommunikasjon og kunnskap
+47 90 88 11 73 | emf@patentstyret.no

Utforsk prosjektet