valle

NIRAS velger Valle View

Konsulentselskapet NIRAS har inngått leieavtale og flytter inn i 12. etasje i Valle View i Oslo nærmere sommeren i år.

NIRAS startet sitt søk etter nye lokaler i slutten av september 2020 og etter flere runder med evaluering av flere ulike prosjekter og påfølgende forhandlinger tok de nylig beslutningen om å flytte fra Kongens gate til Valle View.

Vi ønsker NIRAS velkommen til Valle View og vi er svært godt fornøyde med å få inn NIRAS som leietaker og tror at deres virksomhet vil bidra til å skape et mangfold i bygget. Det pågår flere interessante prosesser med aktuelle leietakere i Valle View og vi forventer at de ledige lokalene i Valle View vil fylles opp med flere spennende leietakere, sier Eirik Yttervik, Head of Sales and Marketing i NCC Property Development Norge.

NIRAS er et skandinavisk konsulentselskap med mere enn 50 kontorer i rundt 30 lande i Europa, Asia og Afrika, som har spesialisert seg på ingeniøroppgaver og profesjonelle rådgivningstjenester. NIRAS er opprinnelig en danske bedrift som har transformert seg til en skandinavisk bedrift med et globalt avtrykk.

Vi ønsket nye og effektive lokaler som med en sentral beliggenhet. Valle View ligger like ved kollektivknutepunktet Helsfyr og fremstår derfor som attraktivt for oss, sier daglig leder Theis Tarp Rasmussen i Niras Norge.

Bli bedre kjent med NIRAS her.

I begynnelsen av februar tok Utlendingdirektoratet – UDI - over de 9 første etasjene pluss to kjelleretasjer. Med NIRAS inn i 12. etasje, begynner det å fylles opp i det 13. etasjer høye Valle View.

Det er UNION Norsk Næringsmegling som håndterer utleie av Valle-prosjektet for NCC Property Development Norge og UNION Eiendomskapital. 

Sjekk leiemulighetene i Valle View.

Utforsk prosjektet