valle

Kuehne+Nagel flytter til Valle Vision

Kuehne+Nagel velger Valle Vision. De flytter inn i januar 2024. Logistikkpartneren skal leie 2 100 m2 i byggets 7. og 8. etasje.

Kuehne+Nagel søkte etter nytt hovedkontor med sentral beliggenhet til sine 140 ansatte. De hadde behov for lyse, moderne, fleksible og funksjonelle lokaler med gode tekniske kvaliteter og høy standard. De var også opptatt av godt inneklima og et rikt utvalg av fellesfasiliteter.  

Vi gleder oss til å flytte til Valle i 2024. Kontorlokalene er tilpasset alle generasjoner i arbeidslivet, der vi kan tilrettelegge for sosiale aktiviteter for å skape et godt arbeidsklima for våre ansatte. Servicetilbudet med tilgang til flere personalrestauranter, møteromssenter, treningsrom og sykkelparkering er veldig attraktivt, i tillegg til beliggenheten. Valle Vision dekker alle våre behov, sier Arne Faaberg, adm.dir. Kuehne+Nagel.

Valle vision er det tredje byggetrinnet på Valle som er under bygging. Patentstyret, og Statens Vegvesen har allerede signert leiekontrakter i bygget.

Det er gledelig at team Valle Vision er funnet tillitten verdig og skal skape et nytt hovedkontor for Kuehne+Nagel. Vi ser frem til den videre fasen sammen og et langt leieforhold. Velkommen om bord,
sier Lars Erik Wogsted, forvalter UNION Eiendomskapital.

Et UNION prosjekt
UNION Eiendomskapital sitt value-add fond, UREF II kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. UNION Norsk Næringsmegling håndterer utleie for hele prosjektet. Det er nå ca. 5 300 kvm gjenværende ledige kontorlokaler i Valle Vision. Valle Wood og Valle View er allerede fylt opp.

Malling & Co Leietakerrådgivning har vært leietakers representant.

For mer informasjon om Valle, kontakt Frithjof Foss eller Torbjørn Hatløy.


Utforsk prosjektet