valle

Høstferieuken i Hovinbyen

Høst og høstferie - her er noen tips til hva og hvordan du kan tilbringe din høstferie i Hovinbyen, uansett vær.

Ta en tur rundt Hovindammen (Lillebergdammen) i det fine været, å se på de fargerike løvene eller de ulike amfibiene som lever i vannet. Hovindammen er omringet av en flott park hvor man gjøre sportslige aktiviteter som fotball på kunstgresset eller ha piknik i parken - men husk ullpledd. 

Like ved Hovindammen finner du Vallhall Arena som ofte blir brukt til store sportslige eller komersielle eventer. I høstferien har Norsk Fotballakademi (NFA) et unikt treningstilbud for unge og motiverte fotballspillere som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter. Denne uken så arrangerer NFA fotballskole i Arenaen. Gå inn på NFA sin hjemmeside her om du ønsker å lese mer om fotballskolen. 

Om høstdagene blir våte i ferien og man kjenner den rastløse følelsen krype inn, så kan man ta en tur innom Oslo Tennisarena (Eikenga 4). De har åpen fra kl 06.00-00.00 mandag til søndag. Booking av bane kan gjøres via sportsappen Playtomic. Les mer om Oslo Tennisarena her.

Restauranten Trewerket kommer med et høstferietilbud der barn under 12år spiser GRATIS ifølge med foreldre (gyldig 30. sept 2020 til 4. okt 2020). Så kom innom Trewerket mellom onsdag til søndag hvis du ønsker et godt måltid. 

Utforsk prosjektet