valle

Drops Design inngår leieavtale i Valle Vision


Drops Design signerer leieavtale på 1.500 kvm i Valle Vision. Selskapet flytter sin kontor- og designavdeling til nybygget på Valle i 4. kvartal 2024.

Drops Design er et av Europas største selskaper innenfor garn og strikkeutstyr. Etter å ha opplevd en solid vekst over flere tiår omsetter selskapet i dag for ca. 400 millioner kroner.  Daglig leder Stein Rugtveit gleder seg til å overta nye lokaler i oktober.

-Vi ønsker å tilby førsteklasses arbeidsmiljø for våre ansatte, og det har vi funnet i Valle Vision. Her får vi en fantastisk utsikt, skreddersydde lokaler og et bredt utvalg av moderne fasiliteter. Valle Vision dekker alle våre behov, og vi gleder oss til å flytte inn i 11. etasje.

Lars-Erik Wogsted i UNION Eiendomskapital har jobbet med Valle Vision fra prosjektstart og er meget fornøyd med denne nye leietakeren.

-Vi synes det er gøy at prosjektet på Valle tiltrekker seg aktører innenfor så mange ulike bransjer. Drops Design er et veldig spennende og suksessfullt selskap som vi mener passer godt inn sammen med de øvrige leietakerne. Vi ser frem til et langt og hyggelig samarbeid, uttaler Wogsted.

UNION Norsk Næringsmegling bistår med utleiearbeidet.

-Vi har nå kun to etasjer ledig, og disse ligger høyt og fritt i 9. og 10. etasje med flott utsikt i alle retninger. Vi opplever god interesse for disse etasjene, og synes det er ekstra fint å vise frem et bygg med så attraktive fasiliteter. De som kommer innom bygget er merkbart imponerte, sier Torbjørn Hatløy, utleiemegler for prosjektet.

Utforsk prosjektet